dijous, 6 de juny del 2013

Mm13

Mm13

25 - 6 - 2013

Estic dintre!!! avui s'ha realitzat el sorteig de les inscripcions de la Mm13 i amb un 20% de possibilitats, m'ha tocat. demà realitzaré els tràmits de la inscripció.

6 - 6 - 2013

Ara que es comencen a acostar els 30, és moment de començar a fer aquelles coses que es tenen pendents, i una d’elles és realitzar “la prova” i dic la prova perquè diguin el què diguin és la prova atlètica més popular d’aquest petit país i forma part de la cultura i tradició excursionista de la meva zona, entre la Moreneta i St Llorenç (patró dels excursionistes i esquiadors).

La prova és més ni menys que la Matagalls – Montserrat.

El motiu que és la més popular és ven senzill, popular, gratuït, no competitiu (no hi ha premis) i carregat d’història.

Es tracta de realitzar 83.4 km en menys de 24 hores, amb 5.980 m de desnivell acumulat i bàsicament la ruta és la següent;  Coll Formic ( El Bruc) – Aiguafreda – Sant Llorenç Savall – Vacarisses – Monistrol de Montserrat – Monestir de Montserrat. Es realitza al setembre.

Pel què fa a la història, només dir que ja van per la 34 edició des de l’any 1972. La travessa es creà en memòria de mossèn Jaume Oliveras i Brossa (1877-1957), un dels pioners del muntanyisme a Catalunya i que realitzà aquesta travessa per primera vegada el 4 d'agost del 1904.


Tenint en consideració que el millor registre de la prova és de 8h i 20 min, i el màxim són 24h, crec que per mi, una bona marca seria poder fer menys de 16h.

El problema de la prova, és que és massa popular i costa poder inscriure’s si no estàs federat o has participat l’any anterior i a dia d’avui estic apuntat al sorteig de places restants. L’organització permet 3.000 participants. Si no pogués per sorteig hem plantejaré fer-la per lliure. Però ja es vorà.

De moment estic entrenant-me per a la ocasió.

Si algun lector vol més informació de la prova:

1 comentari: